Ioga Iyengar presencial

Classes de ioga Iyengar a  Arenys de Mar

(Maresme – Barcelona)


Ioga Iyengar

Classes regulars de ioga
IYENGAR


Tallers i cicles intensius

Jornades per aprofundir en la pràctica i filosofía del ioga

Acompanyament a la pràctica personal

Retirs

Estades de ioga Iyengar a la natura


Residencials

Estades de curta o de llarga durada amb yogayo
a Arenys de MarMetodología iyengar

Aprenentatge progressiu i adaptat a totes les condicions de salut.

Material i suports

Espai adequat a la pràctica amb cordes, cadires, bancs i els principals mobles de pràctica Iyengar.

Professors certificats

Precisió, acompañament, cura i seguiment personalitzat de la práctica.

Pedagogia progressiva

Comencem amb postures bàsiques fins a les postures més avançades.

Preguntes freqüents

Yoga Iyengar a Barcelona (Arenys de Mar, Maresme)

Sí! Precisament, el mètode Iyengar resulta molt efectiu per establir les bases de la pràctica de postures (asanes) de manera segura. Té una pedagogia progressiva, les classes es diferencien per nivells, i les classes de nivell 1 estan dissenyades partint des de zero.

Per fer ioga, no cal tenir un cos flexible. El grau de flexibilitat no és limitant per començar a fer ioga! Gràcies al ioga guanyaràs flexibilitat i mobilitat a totes les zones del teu cos. A més, el mètode progressiu i l’ús de suports en el Iyengar permet practicar postures que d’altra manera costaria molt més practicar i permet que avancis amb més agilitat i intensitat en la pràctica de les asanes (postures).

No cal equilibri per practicar ioga. El ioga te’n farà guanyar, sigui quin sigui en punt de partida. 

En el mètode iyengar treballem amb intensitat, precisió i posant èmfasi en l’alineament de les postures. El treball intens de cames, braços i tronc es combina amb el cultiu de la concentració i la percepció atenta de les sensacions corporals. Tot plegat fa que amb la pràctica es guanyi molt d’equilibri, no només físic, sinó també mental i emocional.

Si no tienes material de yoga, contáctanos! En yogayo disponemos de material hecho a mano por el equipo de yogayo y colaboradores de la zona. Son productos locales, de calidad y hechos con materiales ecológicos. Si no tenemos en stock lo que necesitas, te asesoraremos sobre dónde encontrar material de calidad y buen precio.

El ioga és beneficiós per a totes les edats. El mètode iyengar adapta les pràctiques a totes les condicions de salut i per això es pot començar a practicar tinguis l’edat que tinguis. 

 

El ioga, tinguem l’edat que tinguem, sempre ens fa sentir joves, forts i amb més energia!  Guanyes en qualitat de vida i s’obtenen resultats que potser creies, erròniament, que eren impossibles per al teu cas o la teva edat.

 

A yogayo oferim classes a partir dels 7 anys. Si tens més de 7 anys, pots venir a practicar amb nosaltres 😉  Et proposarem el grup que s’adeqüi més a les teves condicions de salut i farem un seguiment personalitzat.

La millor roba per practicar ioga és la roba de cotó, i que permeti ampli rang de moviment.  Practiquem sense mitjons. Si ets molt fredolic/a pots portar un jersei per la relaxació final.

El centre compta amb tot el material necessari per la pràctica: estoreta antilliscant, cinturons, blocs, mantes i tota la resta de suports accessoris. 

El centre tenim material de pràctica nou, a la venta, disponible per als alumnes. Són suports i accessoris fets a mà i amb molt d’amor per l’equip de yogayo i persones col·laboradores del territori. Són productes quilòmetre zero i que utilitzen materials ecològics. Si necessites quelcom no dubtis en preguntar-nos. Si nosaltres ho tenim en stock, et podem assessorar a on trobar material de qualitat i a bon preu.

A yogayo fem classes amb grups reduïts i els professors tenim el coneixement i l’experiència per fer seguiment personalitzat a cadascú, sigui quin sigui el número total de practicants a la classe.


El centre compta amb dues sales de pràctica. A la sala gran hi ha aforament per a 16-18 practicants, i a la sala petita per a 6-8 practicants.
Actualment, degut al COVID-19, els grups es redueixen a un màxim de 8 practicants a la sala gran i de 3-4 a la sala petita.

L’ideal és practicar amb la digestió feta i l’estómac buit; és a dir, no menjar res les 2h abans de la pràctica i deixar passar 3-4h després d’un àpat contundent. En cas contrari podria ser que es donessin malestars digestius o sensacions de mareig.

El centre compta amb una dutxa per als practicants, si ho volguessis, et podries dutxar. Però per part nostra et direm que les ensenyances tradicionals no aconsellen dutxar-se just després de la pràctica, ja que alteren l’estat físic i energètic aconseguit amb la pràctica. En cas de voler-se dutxar, l’ideal és fer-ho abans de la pràctica.

Si! és molt convenient que abans de la pràctica indiquis al professor o professora que estàs menstruant. La pràctica de ioga durant la menstruació s’adapta a les circumstàncies de manera tal que pot alleugerir dolors i molèsties menstruals i en cas de no haver-ne prevenir l’aparició dels mateixos. El ioga és beneficiós per la menstruació si s’adapta de la manera precisa: hi ha algunes postures que son substituides per asanes alternatives i altres que es fan de manera diferent. A yogayo els professors tenen el coneixement i l’experiència per acompanyar-te durant la menstruació.

El yoga, tengamos la edad que tengamos, siempre nos hace sentir más jóvenes, fuertes y con más energía! Ganas en calidad de vida y se obtienen resultados que quizás creías, erróneamente, que eran imposibles para tu caso o tu edad.

A yogayo ofrecemos clases a partir de los 7 años. Si tienes más de 7 años, puedes venir a practicar con nosotros 😉 Te propondremos el grupo que más se adecue a tus condiciones de salud y haremos el seguimiento personalizado que sea necesario.

Lo ideal es practicar con la digestión hecha y el estómago vacío; es decir, no comer nada las 2h antes de la práctica y dejar pasar 3-4h después de una comida contundente. 

De lo contrario podría ser que se dieran malestares digestivos o sensaciones de mareo o náuseas.

El centro cuenta con una ducha para los practicantes, si lo quisieras, podrías ducharte. Pero por nuestra parte te diremos que las enseñanzas tradicionales no aconsejan ducharse justo después de la práctica, ya que alteran el estado físico y energético conseguido con la práctica. En caso de quererse duchar, lo ideal es hacerlo antes de la práctica.

Si se puede practicar yoga durante la menstruación! Es muy conveniente que antes de la práctica indiques al profesor o profesora que estás menstruando. La práctica de yoga durante la menstruación se adapta a las circunstancias de modo tal que puede aliviar dolores y molestias menstruales y en caso de no haber prevenir la aparición de los mismos. El yoga es beneficioso para la menstruación si se adapta de la manera precisa: hay algunas posturas que son sustituidas por asanas alternativas y otras que se hacen de manera diferente. En yogayo los profesores tienen el conocimiento y la experiencia para acompañarte durante la menstruación.

T’acompanyem en el cami del ioga

ioga korunta