Centre Yogayo

El teu centre de ioga a Arenys de Mar on t'oferim classes de Ioga Iyengar i Ioga per a l'embaràs i postpart, presencials i online

Disposem de l’equipament necessari per facilitar una pràctica adequada a tots els practicants i alumnes en els diversos moments de la vida.

Anterior
Siguiente

El centre Yogayo a Arenys de Mar va obrir les portes el 2015. És un centre dedicat a la pràctica i estudi del ioga, on s’imparteix Ioga Iyengar i s’ofereix acompanyament amb ioga i doulatges durant l’embaràs, el part i el postpart.

Consta de dues sales equipades amb el material específic de Ioga Iyengar i ioga per a l’embaràs i el postpart; hi ha vestidor unisex amb canviadors individuals, bany amb dutxa i un petit espai exterior.

Añade aquí tu texto de cabecera

El centre Yogayo està situat en un carrer tranquil i molt cèntric d’Arenys de Mar, a 5 minuts de l’estació de tren i d’un pàrquing soterrat.

Funcionament del centre

Inscripció

  1. Per classes presencials de Ioga Iyengar, dirigeix-te a la secretaria del centre per acordar el grup i l’horari.
  2. Per classes online, pots inscriure’t a través de la web.
  3. Per Ioga per a la maternitat i doulatges pots trucar a la Lara al +34 687 56 63 58.
  4. Per al Ioga Iyengar presencial, cal abonar una matrícula de 35 .
  5. Les mensualitats presencials s’abonen mitjançant domiciliació bancària, entre l’1 i el 5 de cada mes.
  6. Si vols canviarla quota o donar-se de baixa, cal avisar abans del 25 del mes anterior. En cas contrari s’abonarà el mes complet. Si el banc retorna un rebut, la comissió correrà a compte de l’alumne.

Calendari

El curs regular comença la segona quinzena de setembre i acaba a finals de Juliol. 

Hi ha classes regulars en tot el període de curs excepte dies festius i breus vacances de Nadal i de Setmana Santa que són anunciades amb antel·lació.

Durant el curs es realitzen Tallers intensius i d’aprofundiment de cap de setmana sobre temàtiques específiques. Les activitats esporàdiques no alteren el ritme de les classes regulars i s’informen amb antelació via email.

Assistència

Les classes estan dissenyades tenint en compte el cicle de les 4 o 5 setmanes mensuals. Així, la pràctica de totes les setmanes del mes assegura un aprenentatge més integral i un major equilibri tant físic com emocional i energètic en la pràctica del ioga. 

L’assistència continuada durant tot el curs garantitza un correcte aprenentatge dins l’evolució dins de cada nivell. 

Si un dia es preveu que no es podrà assistir a les classes, demanem que s’informi amb antelació per poder cedir la plaça a la gent que està en llista d’espera o pendent de recuperacions.

 

Quota manteniment

El mes d’agost es cobrarà una quota mínima de manteniment de matrícula de 15 .

Recuperacions

És gentilesa del centre la possiblitat de recuperar les classes que no hagueu pogut assistir, dins el mateix mes, però en cap cas eximeix del pagament de la quota. 

Cal avisar amb un dia d’antel.lació, via email, sol.licitant la classe a la que es vol assistir i recuperar. 

Covid 19

El material i l’espai estan degudament desinfectats per a la pràctica segura. No es pot portar estoreta ni material de pràctica de casa.

L’espai es ventila amb la freqüència necessària i es disposa de gel hidroalcohòlic per desinfectar les mans i els peus en l’espai delimitat a l’entrada de el centre.

En acabar la pràctica cada estudiant haurà de desinfectar amb esprai  tota la superfície de l’antilliscant.

Si algú presenta símptomes de possible infecció per Covid-19 si us plau, comuniqueu-ho i abstingueu-vos d’assistir a les classes presencials. No deixeu de practicar, podem facilitar-vos seqüències per a la pràctica personal i pots assistir a les sessions online des de casa.

Convivència

En arribar, cal deixar les sabates a l’entrada, ajudarà a mantenir l’espai net. 

És un espai de silenci, cal deixar el mòbil apagat o en mode avió, en el vestidor. 

Cal arribar 10 minuts abans de la classe per poder començar a l’hora.

En cas d’arribar tard espereu a que s’acabi el silenci i la invocació inicial per entrar a la sala.

No entreu amb mitjons ni ampolles d’aigua dins de la sala de pràctica. 

Recomanacions

Procurar venir en dejú. Es recomanable que hagi passat un mínim de 2 hores després del darrer àpat. 

És preferible dutxar-se abans de la pràctica i no fer ús de colònies o altres productes cosmètics molt perfumats.

En el cas de portar ulleres és responsabilitat del practicant deixar-les en un lloc segur dins de la sala de pràctica.  

Una pràctica regular i ininterrumpuda aporta salut en el cos i calma en la ment.

Preguntes freqüents

Si, està a 5 minuts caminant de l’estació. A 10 minuts de Mataró en tren, i a 55 min de Barcelona.

Es pot aparcar de manera gratuïta a la zona del cementiri, a 5 minuts a peu del centre, i hi ha un pàrquing públic “El xifré”, a 2 minuts a peu del centre.

La millor roba per practicar ioga és la roba de cotó, i que permeti ampli rang de moviment.  Practiquem sense mitjons. Si ets molt fredolic/a pots portar un jersei per la relaxació final.

El centre compta amb tot el material necessari per la pràctica: estoreta antilliscant, cinturons, blocs, mantes i tota la resta de suports accessoris. 

El centre tenim material de pràctica nou, a la venta, disponible per als alumnes. Són suports i accessoris fets a mà i amb molt d’amor per l’equip de yogayo i persones col·laboradores del territori. Són productes quilòmetre zero i que utilitzen materials ecològics. Si necessites quelcom no dubtis en preguntar-nos. Si nosaltres ho tenim en stock, et podem assessorar a on trobar material de qualitat i a bon preu.

El centre compta amb un vestidor unisex amb canviadors individuals així com un lavabo amb una dutxa disponible per als practicants. 

Per a l’ús de la dutxa, no aconsellem dutxar-se just després de la pràctica, ja que l’aigua altera l’estat físic i energètic aconseguit amb la pràctica. En cas de voler-se dutxar, l’ideal és fer-ho abans de la pràctica.

Els professors del centre comptem amb formacions i reconeixements oficials per poder impartir Ioga Iyengar i Ioga durant l’embaràs i el post part. Els certificats de què disposem garantitzen que estem capacitats per impartir les classes i fer el seguiment adequat de cada persona practicant del centre. Pots veure el nostre perfil complet a “L’equip”.

Ioga Arenys de Mar | Maresme

Som un centre de ioga a Arenys de Mar, Barcelona, que ofereix classes de ioga Iyengar i ioga per a embarassades presencials i online