L'EQUIP


Ens uneix el ioga per fer de la vida una oportunitat deviure en plenitud.
El ioga ens recorda la vertiable naturalesa que brilla en el nostre interior.


LAIA PIBERNAT
MIR

Practico ioga des dels 14 anys, i des de 2010 segueixo les ensenyances de Yogacharya Sri BKS Iyengar. Sóc professora Iyengar certificada pel Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute (Pune, India), llicenciada en Biologia humana (UPF, Barcelona) i màster en Antropologia de la salut (URV, Tarragona). Sóc aficionada al cant, al dibuix i a l’astrologia evolutiva. Integro la pedagogia participativa i el visual thinking a l’ensenyament i co-creació d’experiències d’aprenentatge en ioga.

LARA CARCELLER
ROCA

El ioga m’acompanya des de l’adolescència en tots els meus processos vitals. Sóc llicenciada en Educació social i Integració Social (UAB, Barcelona) i màster en Pedagogia sistèmica (UB, Barcelona). La vivència dels meus dos embarassos, parts a casa i la crinça m’han transformat. M’he format en ioga per la dona, en l’embaràs i el postpart amb la Imma Campos. Sóc Doula i tutora en les Formacions de Doules Mima’m. Amant de la naturalesa, els espais creatius i l’astrologia evolutiva. Guio les classes de ioga desde l’empoderament per al propi autocuidado.

FERRAN SOLÀ
BONSHOMS

Practico ioga des de ben petit. Als vint anys, després de viatjar a la India, vaig començar l’estudi i la pràctica més formal del ioga seguint el llinatge de BKS Iyengar. M’apassiona l’auto indagació, l’expressió artística, el contacte amb la natura i el treball amb la terra. Sóc professor Iyengar certificat pel Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute (Pune, India) vaig estudiar Belles Arts (UB, Barcelona) i fundar el centre Yogayo. Entenc l’ensenyança del ioga com una forma de profunditzar en mi mateix, i compartir el que em dóna pau.

És un centre on cultivar la salut en el cos, la pau en la ment i la joia en el cor.

Un espai de trobada amb persones afins a l’auto-indagació.

Un temps de dedicació a un mateix per expandir la consciència i guanyar autonomia per la pràctica d’asana i el camí del ioga.

És un projecte transformador que ofereix acompanyament personalitzat a la maternitat i altres etapes de la vida mitjançant la pràctica i estudi del ioga.

Segueix-nos

Preguntes freqüents

Els professors del centre comptem amb formacions i reconeixements oficials per poder impartir Ioga Iyengar i Ioga durant l’embaràs i el post part. Els certificats de què disposem garantitzen que estem capacitats per impartir les classes i fer el seguiment adequat de cada persona practicant del centre. Pots veure el nostre perfil complet més amunt.

Els professors del centre estem a la vostra disposició si hi ha consultes particulars i condicions de salut que voleu compartir per millor adaptar la pràctica i acompanyar degudament les circumstàncies que siguin. 

És important que comenteu abans de la pràctica si hi ha alguna condició diferent a l’habitual, d’aquesta manera la pràctica s’adapta i en podem fer seguiment durant la sessió. Els professors están disponibles sempre 15 min abans de les classes presencials i online. 

Fora de les classes, per qüestions puntuals podeu enviar un email a yogayo.info@gmail.com, i si ho preferiu, podeu demanar una classe privada o tutoría on abordar qüestions a la pràctica amb més profunditat.

Els professors estem disponibles sempre 15 min abans de les classes presencials i online per atendre consultes particulars i que pugueu comentar-los alguna condició de salut diferent de l’habitual. Fora de les classes, per qüestions puntuals, podeu enviar un email a yogayo.info@gmail.com, i si ho preferiu, podeu demanar una classe privada o tutoria, presencial o online, on abordarem les qüestions necessàries amb més profunditat. 

Si! La professora de ioga per a l’embaràs i el postpart de yogayo, Lara Carceller, és també doula. Un cop segueixis les classes per embrassades, pots consultar els dubtes en el temps destinat durant les sessions, pots fer servir el grup de whatsapp i pots contactar amb la Lara personalment.

La Lara ofereix acompanyaments personalitzats durant l’embaràs, el part i el post-part aportant informació que t’ajudarà a prendre les teves pròpies desicions, contenció emocional i pràctica.

Pots contactar-la a lara.yogayo@gmail.com i al telèfon i whatsapp: +34 687 56 63 58

Els professors del centre comptem amb formacions i reconeixements oficials per poder impartir Ioga Iyengar i Ioga durant l’embaràs i el post part. Els certificats de què disposem garantitzen que estem capacitats per impartir les classes i fer el seguiment adequat de cada persona practicant del centre. Pots veure el nostre perfil complet més amunt.