Ioga per l´embaràs
Online

Classes de ioga per embarasades a  Arenys de Mar

(Maresme – Barcelona)

Classes regulars de ioga per l'embaràs
Online

Practica amb yogayo online desde on siguis!
Classes especialitzades perque gaudeixis del teu embaràs i preparar-te pel part.
Al final de cada sessió de ioga es destina un espai on xerrem sobre dubtes freqüents que pogueu tenir.


Webinars Online

Videoconferències sobre temes relacionats amb l'embaràs, el part i el post-part i la crianca en directe i grabacions disponibles

Classes regulars de
Ioga per l'embaràs Online

SAUT I BENESTAR EN L'EMBARÀS

Classes adaptades als diferents moments de l'embaràs.

SUPORT FíSIC I EMOCIONAL

Un espai cuidat on cultivar la confiança en una mateixa i connectar amb el cos que ja té tot el que necessita per donar a llum.

FORÇA DE GRUP

El grup dona força i inspira, aporta calidesa i coratge per aquest moment únic de la vida.

RESOLUCIÓ DE DUBTES I PORS

L'ultima part de la sessió està destinada a resoldre dubtes que habitualment sorgeixen durant l'embaràs.

Preguntes freqüents

Ioga per l’embaràs a Arenys de Mar (Barcelona, Maresme)

Ioga per l’embaràs

Més que classes, un acompanyament. Les sessions d’1.30h consisteixen en tres parts:

  • Ioga adaptat a l’embaràs amb adaptacions segons cada trimestre
  • Espai de relaxació
  • Xerrada de 10 minuts en que plantejo un tema sobre aquest moment que estàs visquent i el que viuràs en el part i postpart. També s’obre l’espai perquè puguis plantejar les preguntes i inquietuds que puguin anar sorgint durant l’embaràs.

Quan estem embarassades ens venen mil preguntes sobre el què ens passa, sí és normal o no. A Yogayo trobaràs un espai d’acompanyament  i de cura per aquest moment tan especial i resoldre tots els dubtes que puguin aparèixer. Comptaràs amb l’acompanyament de la Lara i a més  tenim un grup de whatsp amb totes les mares, per fer tribu i compartir recursos, vivències, dubtes i inquietuds.

Sí no hi ha cap contraindicació mèdica, pots practicar ioga des del primer dia fins l’últim. 

El ioga en el primer trimestre ajuda a establir la connexió amb el nadó i mantenir el cos amb més energia i alhora més descansat.

Si, itant ! Precisament el ioga va bé per evitar el cansament durant l’embaràs. El ioga  ens omple d’energia vital, descarrega les tensions físiques, psíquiques i emocionals. Sí el cansament es deu també a l’estrès el sol fet de dedicar-te un temps de cura a tu mateixa, t’alleugerirà. La majoria de vegades després d’una sessió et sents més enèrgica de com has començat.

 

Si! És un fantàstic moment per començar a cuidar-te 🙂 El mètode de ioga per embarassades que impartim pot ser realitzat en tots els nivells de pràctica, també sí ets principiant. El centre d’atenció és l’embaràs i la connexió amb la criatura a través del ioga. La pedagogia permet variants de més senzilles a més avançades que pots realitzar en funció del coneixement, condició física. 

Les nàusees no són una contraindició per la pràctica de ioga. El nostre consell és que connectis amb el que necessitis i sentis que et pot anar bé confiant amb la teva intuició. Hem tingut casos d’alumnes que han practicat amb nàusees durant tot l’embaràs i al finalitzar la classe s’han trobat millor. Com també hi ha mares que el dia que tenien més nàusees han preferit no practicar aquell dia. Els videos els teniu sempre disponibles per practicar quan volgueu. 

Per venir a les classes presencials cal que duguis únicament roba còmode, una ampolla d’aigua i alguna fruita o fruits secs per sí tens gana al sortir. La resta de material, com la estoreta, manta, coixí el trobeu en el centre. 

Per realitzar les classes online cal que tingueu una estoreta antilliscant, una manta i un coixí.

Les classes presencials són amb grups reduïts de 8 dones, el que permet un seguiment personalitzat durant tot l’embaràs.

Sí la dona desitja fer ioga durant l’embaràs i no hi ha contraindicació mèdica pot realitzar-la sense cap problema. Sí hi ha dolències, tipus ciàtica, pubalgia, tensió alta… s’adaptarà la pràctica per ella durant la sessió. La majoria de símptomes disminueixen amb una pràctica regular i constant. L’embaràs és un estat de salut màxim de la dona, l’exercici físic, emocional i psíquic t’ajudarà a trobar-te molt millor. 

Sóc la Lara.

Amant de la Vida, la Maternitat i l’Autocura.
Tinc dues filles i un fill, nascuts a casa, i amb els que creixo dia a dia.
Tant de bo el meu gra de sorra pugui aportar-te llum i sereno.

T’acompanyo en el cami de la maternitat

_MG_0559

Testimonials