Col·locació cordes a la paret. Ioga kurunta

Molt sovint ens pregunteu com col·locar les cordes a la paret. Finalment en col·laboració amb la Lali Pantone hem fet una recopil·lació de totes les dades imprescindibles per fer-vos el vostre joc de cordes i instal·lar-vos-el al vostre espai de pràctica.

colocación cuerdas pared yoga kurunta

La paret: assegureu-vos que sigui prou forta, de totxana. 

Els ganxos: poden ser de nàutica o de ferreteria. Cal que tinguin com a mínim una llum de 4cm x 3-4 cm per tal que les cordes puguin passar per dins. Un joc de ganxos pot tenir entre 4 i 6 ganxos. Si voleu instal·lar més d’un joc de ganxos, assegureu-vos un mínim de 60cm entre joc i joc per disposar de l’espai necessari quan es facin servir de manera simultània.

Les cordes: convé que no siguin elàstiques. Per tant, sempre es recomana comprar cordes de nàutica, i no fer-ne servir d’escalada. Hi ha dos gruixos diferents de cordes per les altes (12 mm) i per les baixes (10 mm). Un cop tallades, es poden sellar els extrems o bé posant cinta i cremant o bé amb XXX calenta.

Creiem que ho teniu tot. Si teniu qualsevol altre dubte, podeu deixar-nos un missatge i el respondrem tan aviat com puguem

Aprofitem per expressar el reconeixement i l’etern agraïment a BKS Iyengar per introduir aquest element en la pràctica de asana i pranayama. Ohm namo Guruji namaha. 

Comparteix:

Yogayo

Yogayo

Som un centre de ioga que oferim classes presencial i online de ioga Iyengar i ioga per a la maternitat (embaràs i postpart)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Troba'ns a les xarxes

Més popular

No et perdis cap recurs

Subscriu-te per rebre les nostres publicacions

Sense spam, només notificacions de nous recursos i actualitzacions.

Altres recursos

Paripurna Navasana Asana yoga iyengar

Las barcas

Las barcas son asanas muy poderosas que refuerzan y revitalizan columna, espalda y piernas; entre otros muchos efectos.

colocación cuerdas pared yoga kurunta

Col·locació cordes a la paret. Ioga kurunta

Molt sovint ens pregunteu com col·locar les cordes a la paret. Finalment en col·laboració amb la Lali Pantone hem fet una recopil·lació de totes les dades imprescindibles per fer-vos el vostre joc de cordes i instal·lar-vos-el al vostre espai de pràctica.

Contacte